top of page

Landskamp Sverige vs. Norge

Hej.

Till att börja med vill jag rikta ett stort tack till alla er som följer oss på vår resa mot EM, kommer med glada heja-rop och lyckönskningar! I söndags fick vi känna på hur det var att vinna på hemmaplan mot Norge, då vi spelade den sista träningslandskampen innan EM. Matchen arrangerades av vår alldeles egna Karlstad-tjej, Sara Persson som med stöttning av Karlstads lag KAUIF Lacrosse Vikings anordnade ett fantastiskt evenemang, se bilder på vår Facebook-sida www.facebook.com/swedishnationallacrosseteam. Extra stort tack till alla er som kom och tittade (och köpte tröjor), det betyder jättemycket för oss!

Det blev en spännande första halvlek som avslutades med en knapp ledning på 7-5 till Sverige. Coach Lind och Lundberg har utvecklats lika mycket som oss under den här våren och snacket i halvlek innebar klara direktiv att vi i försvaret behövde täppa till och vara tuffare, anfallet lugna ner och spela vårt spel. Det är riktigt kul att se att vårt spel ger utdelning och matchresultatet 14-6 till Sverige är ett fint kvitto på att vi är redo att ta oss an resten av Europa!